Jachtservice

Jachtservice

Bij Schippersdock kunt u terecht voor allerlei werkzaamheden. Wij werken met vele bedrijven samen om u het hoogste niveau vakmanschap aan te kunnen bieden. We streven bij ieder project betaalbare kwaliteit na en we denken graag met u mee over oplossingen. U bent tijdens de werkzaamheden altijd welkom om zelf de voortgang te bekijken én een kopje koffie te drinken.


U bent van harte welkom om de mogelijkheden te bespreken.  

Greep uit de mogelijkheden

Onderwaterschepen schuren, antifouling vernieuwen, anodes vervangen, krassen of diepere beschadigingen onzichtbaar bijwerken, boten wassen, boten polijsten, motorbeurten, jachten winterklaar maken, hek-, boegschroeven inbouwen, lakken van jachten zijn een greep uit de mogelijkheden.


Alle werkzaamheden worden orderlijk uitgevoerd zodat u uw jacht met gerust hart achter kunt laten. We werken op afspraak voor het kranen en de werkzaamheden om zo de tijd dat u uw jacht moet missen zo kort mogelijk te houden.  


Werk steiger

Er is een steiger gereserveerd dicht bij de kade waar de monteurs makkelijk bij hun spullen kunnen en bij uw jacht. Een motorbeurt of winterklaar maken kan zo fijn uitgevoerd worden.  


Korte stalling

U bent ook van harte welkom zelf aan uw boot te werken.

Wij vragen dat u netjes werkt en schuurt met moderene schuurmachines met stofafzuiging. In de werkhallen kunt u uw jacht naar hartenlust schuren, lakken en schilderen. Werkzaamheden die u natuurlijk ook aan Schippersdock kunt overlaten. Bekijk hier de tarieven voor de korte stalling om zelf aan uw jacht te werken

 


CONTACT


SCHIPPERSDOCK

Schippersveld 3

6019DE Wessem NL

+31(0)475-56 15 02     

+31(0)6-303 72 559

info@schippersdock.nl


Openingstijden:

Zie hier onze openingstijden.

© Schippersdock - All rights reserved 2022 - Privacy & cookies