Jachthaven

Jachthaven

De jachthaven is voorzien van kwalitatief hoogwaardige steigers voor schepen tot maar liefst 20 meter. De ruime opzet van de steigers maakt het manoeuvreren in de jachthaven eenvoudig. De jachthaven biedt  jaarplaatsen,  seizoenplaatsen (zomer of winter) en passantenplekken. Al onze gasten kunnen gebruik maken van de voorzieningen die de jachthaven te bieden heeft: sanitair, water & elektriciteit op de steiger. De steigers zijn zeer stabiel en nooit glad 


Beschikbaarheid

Wij hebben nog plekken vrij in de haven.

U bent van harte welkom om de haven te komen bekijken en de mogelijkheden te bespreken. U kunt hier vrijblijvend een ligplaats aanvragen.


OVERDEKTE LIGPLAATS

Uw jacht ligt goed beschermt in een overdekte ligplaats

De overkapping beschermt uw boot tegen zonlicht en regen. De overkapping heeft ook voordelen voor het onderwaterschip. Door de schaduw groeien er minder algen.


Sanitair

Op het water, is aan de steiger een drijvende unit geplaatst met drie toiletten en twee douches. Deze zijn toegankelijk voor alle gasten.  


Omgeving

Schippersdock ligt centraal in het Maasplassen gebied, de Roerkade in Roermond is een uur varen, de andere kant op naar Ohé en laak is ook een uur varen. Dat maakt de jachthaven een perfecte basis voor de Maasplassen. Tips over wat er allemaal te doen is in het Maasplassen gebied kunt u hier lezen. 


Wessem

Er zijn vele restaurants toegankelijk via het water. Mocht u niet willen varen, dan ligt de jachthaven tegen de dorpskern van Wessem aan, op loopafstand bevinden zich 3 restaurants, een bakker en een kleine supermarkt voor de eerste basis behoeften. 

CONTACT


SCHIPPERSDOCK

Schippersveld 3

6019DE Wessem NL

+31(0)475-56 15 02     

+31(0)6-303 72 559

info@schippersdock.nl


Openingstijden:

Zie hier onze openingstijden.

© Schippersdock - All rights reserved 2022 - Privacy & cookies