Botenlift

Botenlift

Alle  hijs-, en transportwerkzaamheden worden uitgevoerd door ons eigen gecertificeerde team met onze eigen apparatuur. We kunnen jachten tot 32 ton hijsen en transporteren. De botenlift geeft het gewicht van uw jacht nauwkeurig aan.


Botenlift capaciteit: 32 ton - 18 meter lang - 5.50 meter breed

Gewicht van jacht in de kraan: 17.04 ton (max. 32 ton)

Transport

We kunnen uw jacht op transport laden of afladen. De botenlift werkt  proportioneel zodat uw jacht gecontroleerd geladen kan worden tot op de centimeter nauwkeurig. Beschermingsmaterialen zijn aanwezig om uw jacht extra te beschermen mocht dit nodig zijn. We werken rustig en gecontroleerd doordat we het gewicht kunnen aflezen kunnen we uw jacht optimaal laden.  


Voor speciale transporten kunnen we altijd met u meedenken over de mogelijkheden. We werken graag op afspraak zodat niemand onnodig staat te wachten. Vraag uw afspraak voor de botenlift aan.


Voor het transport werken wij met vele transportbedrijven samen, hier volgt een lijst van transporteurs die wij al op-, of afgeladen hebben;

Van de Wetering Transport
Walinga Transport
Faltus & Bantje yachttransporter
Glogau Yachttransporte

BKP - cargo

Keuringen

De aankoop van uw jacht is niet zomaar iets, een keuring is aan te raden. Om het onderwaterschip te inspecteren hijsen we uw jacht uit het water, de keurmeester heeft 60 minuten de tijd om het onderwaterschip te inspecteren daarna wordt uw jacht weer te water gelaten. 


Vraag uw afspraak voor de botenlift aan.

CONTACT


SCHIPPERSDOCK

Schippersveld 3

6019DE Wessem NL

+31(0)475-56 15 02     

+31(0)6-303 72 559

info@schippersdock.nl


Openingstijden:

Zie hier onze openingstijden.

© Schippersdock - All rights reserved 2022 - Privacy & cookies