Winterstalling

Winterstalling


Bescherming van uw jacht in de wintermaanden is erg belangrijk. Een goede winterstalling zorgt ervoor dat uw jacht zijn waarde behoudt en u bespaart op onderhoudskosten.

Op ons werfterrein is elke winter plaats voor 200 jachten. U kunt uw jacht op het afgesloten buitenterrein stallen of u kunt kiezen voor de verwarmde hallen. De overdekte winterstalling van 4.000 m2 is verwarmd, stofarm en beveiligd. De hallen zijn beveiligd met alarm en camera's.


Tijdens de reguliere openingstijden kunnen jachteigenaren bij hun jacht na melden bij de receptie. Uw jacht staat schoon, droog en veilig. Staat uw jacht op het afgesloten buitenterrein dan kunt u ook buiten de reguliere openingstijden bij uw jacht, toegang gaat via een code. 


Uw jacht wordt uit het water gehaald, het onderwaterschip wordt schoon gespoten, daarna wordt uw jacht op een stabiele vierpuntsbok geplaatst. In de hallen is het niet toegestaan om zelf werkzaamheden aan uw jacht uit te voeren, in de buitenstalling is dit wel toegestaan. U dient uw jacht ten alle tijden zelf te verzekeren.    


Bekijk hier de stallingstarieven en het werfregelement.  Beschikbaarheid

Let op: De overdekte winterstalling voor 2021/2022 is vol.

De overdekte winterstalling voor 2022/2023 wordt 1 mei 2022 opgemaakt, meer informatie volgt. 

Buiten op de wal hebben wij nog voldoende ruimte beschikbaar, hier kunt u een buitenstalling aanvragen.


CONTACT


SCHIPPERSDOCK

Schippersveld 3

6019DE Wessem NL

+31(0)475-56 15 02     

+31(0)6-303 72 559

info@schippersdock.nl


Openingstijden:

Zie hier onze openingstijden.

© Schippersdock - All rights reserved 2022 - Privacy & cookies