Jachtmakelaardij


Jachtmakelaardij SCHIPPERSDOCK werkt samen met DE VALK YACHTBROKERS

De koop of verkoop van een waardevol zeil- of motorjacht laat u niet aan de eerste de beste over daarom werkt Schippersdock samen met De valk Yachtbrokers zij hebben al tientallen jaren ervaring en daarmee kiest u voor zekerheid. En voor gemak, want we kunnen het hele proces voor u verzorgen, inclusief taxatie, transport, verzekering of bijvoorbeeld de financiering. Als het moment komt dat u tot aan- of verkoop besluit, kunt u dus met een gerust hart achterover leunen. De Valk gaat doelgericht en vol energie voor u aan de slag. Ook na aankoop is uw jacht bij ons in goede handen. Wij bieden een totaalpakket aan mogelijkheden voor stalling, onderhoud, reparatie en refit.


Met zo'n vier- tot vijfhonderd transacties per jaar behoort De Valk tot de belangrijke spelers in de jachtmakelaardij. We bedienen onze klanten van uit zeven vestigingen en concentreren ons op het segment tussen 10 en 40 meter. Onze klanten komen uit de hele wereld en weten inmiddels wat ze van ons mogen verwachten: alle kennis, relaties en middelen die er nodig zijn om resultaten te boeken. En transacties op de meest professionele en deskundige wijze te begeleiden en af te handelen. Zodoende is De Valk uitgegroeid tot een van de toonaangevende jachtmakelaars van Europa. Wilt u uw jacht verkopen, neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken of laat hier uw gegevens achter.


Keuze te over
Bij De Valk hebben we ten allen tijde tenminste vijfhonderd jachten in portefeuille. Daardoor zijn de blikken van potentiële kopers uit de hele wereld altijd op ons gevestigd. En dat is weer goed nieuws voor mensen die hun jacht willen verkopen. Hieronder ziet u alle jachten die wij op dit moment aanbieden.


CONTACT


SCHIPPERSDOCK

Schippersveld 3

6019DE Wessem NL

+31(0)475-56 15 02     

+31(0)6-303 72 559

info@schippersdock.nl


Openingstijden:

Zie hier onze openingstijden.

© Schippersdock - All rights reserved 2022 - Privacy & cookies